Samen voor
merkbaar resultaat

Wie zijn we

DailyResult ondersteunt bedrijven bij het flink verbeteren van de bedrijfsresultaten door het maximale resultaat uit elk klantcontact te halen. Hiertoe begeleiden wij verkoopteams om in deze nieuwe tijd aansluiting te vinden met het veranderende koopgedrag van klanten. Daarvoor zetten wij instrumenten in als training, advies, coaching en teambegeleiding. Met opgeteld méér dan 150 jaar aan ervaring als trainers, zijn wij het over één onderwerp absoluut eens: wij kunnen teamleden leren HOE zij verkopen, de manager bepaalt als enige DAT zij het ook in de praktijk doen. Vandaar dat de verkoopmanager de hoofdrol speelt in onze programma’s.

Dat doen we niet alleen: dat doen we samen met de klant en vaak ook samen met onze partner DailyBrand. Het postioneringsbureau dat merken en bovenal mensen in beweging zet. Alleen door intensief met elkaar samen te werken, bereiken we de beste resultaten.

Klanten aan het woord

sales coaches

Resultaatversnellers

Initiatiefnemer van DailyResult is Pim Ruigrok. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest voor meerdere grote trainingsbureaus, stelde hij vast dat het anders moest en kon. Zijn mening is dat oude verkooptechnieken hun kracht hebben verloren en deze ingewisseld moeten worden voor iets nieuws, iets veel beters. Verkoop werkt, zodra de communicatie oprecht is en gericht op het realiseren van een duurzame emotionele verbinding tussen merk en afnemer. Geen wervende technieken en handigheidjes, maar een wereld waarbinnen alle stakeholders zich graag bewegen. Van klant tot telefoniste en van prospect tot verkoper. Daarnaast een methode waarbij de verkoopmanager de hoofdrol speelt in de trainingen. Om zo samen tot een duurzaam resultaat te komen. Pim is trots op zijn filosofie, de bewezen resultaten en bovenal op zijn opdrachtgevers en trainers/ coaches/ interimmers.

Pim Ruigrok resultaatversnellers

Pim Ruigrok

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak.

Bel of mail ons gerust!