Transformeer
naar interne trainer

Onze aanpak

Een exacte tijdsduur noemen is wat lastig met maatwerktrajecten, wel kunnen we de aanpak voor je uittekenen dat je doorloopt. Integraded Training Systeem houdt in dat we de volgende stappen met elkaar gaan nemen:

Alle equipment om trainingen uit te voeren alsmede de coaching worden gedurende het traject voor gebruik door DailyResult aangeboden (camera’s – kenniskaarten – testen – audio sets).

Proces Integraded Training System

Stap 1
Commitment met jou als manager en jouw management

Stap 2
Start basis ontwikkelprogramma voor de (verkoop)manager tot interne trainer en coach / circa 4 tot 8 dagen

Start 0-meting van elk teamlid door de verkoopmanager

Stap 3
Kick-off met team / verkoopmanager & DailyResult-trainer

Stap 4
Start interne trainingen door de verkoopmanager, samen met DailyResult-trainer

Stap 5
Start coaching on the spot door interne coach, waarna jij zelf gecoacht wordt door DailyResulttrainer

Stap 6
Ontwikkelplan oprichten voor het team en presenteren van dit plan aan het management

Stap 7
Evaluatie van het gehele proces

Stap 8
Jaarlijkse onderhoud coachsessie om ‘het mes’ scherp te houden.

Alle tools en syllabi worden opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf door onze eigen studio.

verkoopmanager
Voorwaarden voor gedragsverandering

Voorwaarden voor gedragsverandering

  • Motivatie om te veranderen 
  • De richting kennen waarop te veranderen 
  • En structurele coaching & begeleiding
  • Tijd om te veranderen
  • Vlieguren in de praktijk maken om te bekwamen

Zonder deze combinaties blijft een gedragsverandering uit, zo leert de praktijk. Teamleden gaan deze stappen ook niet zelf doorlopen. Je hebt dus echt een manager nodig in dezen. Kijkend naar deze factoren, kan je vaststellen dat dit taken zijn die werkelijk bij een (verkoop)manager horen.

De kwaliteit en structuur waarmee een verkoopmanager dus zijn teamleden volgt, begeleidt, observeert tijdens klantcontacten én coacht, zorgt ervoor dat teamleden zich gaan ontwikkelen. Dat lukt als de verkoopmanager allereerst zelf een goed beeld heeft van de unieke sales performance die bij het bedrijf en de propositie past. Dit is de benchmark die hij toepast om de performance van zijn team elke dag weer te kunnen monitoren.

DailyResult staat voor merkbaar rendement. Daarmee speelt de verkoopmanager de hoofdrol in onze programma’s. Wij geloven in de onlosmakelijk verbonden combinatie manager – team met ons Integraded Training System. Alleen met een actieve rol van de manager gaan wij van start en bereiken we gegarandeerd succes.

Wat betekent dat concreet? Nou simpel: samen met jou ontwikkelen we de unieke sales performance die bij jouw bedrijf past, vertalen we dat weer naar het gedrag van jouw teamleden, reiken wij jou alle syllabi in jouw huisstijl aan om te gebruiken, leer jij hoe jij jouw team(s) kan trainen (ook dat doen we samen) en belangrijk: leer je hoe je ieder lid door sales coaching gaat ontwikkelen tot een topper!

Meebouwen aan jouw bedrijfs merk

Meebouwen aan jouw (bedrijfs)merk

Met DailyResult heb je niet met zomaar met een trainingsbureau te doen. Ja, we trainen wel. Dat doen we echter als onderdeel om jou te helpen te zijn wie je als bedrijf wilt zijn (branding) en om daarmee succes te behalen. Je hebt al gemerkt dat we anders zijn, door jou te leren hoe je zelf kan doen als manager. Onze ondersteuning kan ook betekenen dat we nieuwe salesconcepten voor je ontwikkelen, je strategie helpen aanscherpen en/of advies geven hoe je als bedrijfsmerk jezelf beter neer kan zetten in het zicht van klanten.

We kunnen desgewenst ook aanschuiven bij salesof management meetings om te bestuderen of alles wat daar gebeurt in lijn is met de strategie die gevoerd wordt. Met een eigen studio en een paar toffe merkpositioneerders in huis kan je direct gebruik van unieke expertises maken die je nergens anders in Nederland onder één dak vindt. Zo is de samenhang gegarandeerd, en dat vormt zeker één van de belangrijkste succesfactoren.