Persoonlijke
ontwikkeling

Weer prettig in je
werkvel zitten met
mentale coaching

In een wereld waar er op werkgebied steeds meer van je verlangd wordt, is het soms lastig om staande te blijven. Er wordt in toenemende mate meer van je verwacht in een kortere tijd. Bovendien verandert die wereld ook nog eens razendsnel en ben je simpelweg niet voorbereid op elk van deze veranderingen. Terwijl jij, of de mensen om je heen, wel verwachten dat je er mee dealt. In ieder geval verwacht je het van jezelf dat je in alle situaties overzicht houdt, je werkzaamheden perfect uitvoert en ook nog eens de vrolijkste variant van jezelf bent.

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een hectisch bestaan en veel ballen hoog te houden. Thuis en op het werk, overal zijn de verwachtingen hoog. Logisch als je hier moeite mee krijgt. De oplossing zit niet in nog beter je best te doen of harder te gaan werken. De kans bestaat dan dat je juist slechter gaat slapen, je
gaat piekeren en je misschien zelfs angstig gaat voelen. Voor je het weet bent je op weg naar een burn-out. Om leren gaan met het gevecht van je eigen gedachten en onzekerheden in deze situaties, heeft niet iedereen geleerd. Je moet eerst rust in jezelf vinden, voordat je de onrust van je werk tegemoet kan treden. Je kan niet

controleren wat er in het leven op je af komt, wel kan je leren hoe je daarmee om gaat.

Samen zetten we stappen richting
je persoonlijke ontwikkeling
Het kan ook zo zijn dat de samenwerking met collega’s niet lekker loopt, je je afvraagt of dit wel de baan is voor jou of dat je in bepaalde werksituaties simpelweg helemaal blokkeert. Misschien loopt alles juist heel goed voor jou maar voel je je ondanks dat succes leeg of ontevreden. Of je nu beter met stress en angsten wilt leren omgaan of stappen wilt zetten in de richting van een positieve mindset of persoonlijke

doelen, het begint allemaal met het beter leren kennen van jezelf. En de wil tot verandering. Een helpende hand in de vorm van een mentale coach is daarbij een handig hulpmiddel.

Vergroot je mentale
weerbaarheid en neem
de regie in handen

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een hectisch bestaan en veel ballen hoog te houden. Thuis en op het werk, overal zijn de verwachtingen hoog. Logisch als je hier moeite mee krijgt. De oplossing zit niet in nog beter je best te doen of harder te gaan werken. De kans bestaat dan dat je juist slechter gaat slapen, je gaat piekeren en je misschien zelfs angstig gaat voelen. Voor je het weet bent je op weg naar een burn-out. Om leren gaan met het gevecht van je eigen gedachten en onzekerheden in deze situaties, heeft niet iedereen geleerd. Je moet eerst rust in jezelf vinden, voordat je de onrust van je werk tegemoet kan treden. Je kan niet controleren wat er in het leven op je af komt, wel kan je leren hoe je daarmee om gaat.

Samen zetten we stappen richting
je persoonlijke ontwikkeling
Het kan ook zo zijn dat de samenwerking met collega’s niet lekker loopt, je je afvraagt of dit wel de baan is voor jou of dat je in bepaalde werksituaties simpelweg helemaal blokkeert. Misschien loopt alles juist heel goed voor jou maar voel je je ondanks dat succes leeg of ontevreden. Of je nu beter met stress en angsten wilt leren omgaan of stappen wilt zetten in de richting van een positieve mindset of persoonlijke doelen, het begint allemaal met het beter leren kennen van jezelf. En de wil tot verandering. Een helpende hand in de vorm van een mentale coach is daarbij een handig hulpmiddel.

Vergroot je mentale
weerbaarheid en neem
de regie in handen

Ben jij klaar om?

  • Minder onzeker en faalangstig te zijn
  • Stress en werkdruk te verminderen
  • Prestatiedruk en problemen los te laten
  • Stappen te zetten richting persoonlijke groei
  • Grenzen te stellen en te bewaken
  • Betere werkrelaties op te bouwen
  • Meer doorzettingsvermogen te krijgen
  • Leren om te gaan met lastige situaties
  • Beter omgaan met lastige emoties

Praktische handvatten en tools

Alvast goed nieuws: je bent dus niet uniek als je deze problemen herkent. Het maakt je mens, wel is het handig dat je daar snel een oplossing voor vindt, voordat je echt vastloopt. Je kan bij ons de ondersteuning vinden hoe je hiermee om kan gaan. De praktische methodes waar we mee werken zijn vaak een combinatie van inzicht & acceptatie, gedragsverandering en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Je werkt – als je voor ons kiest – altijd met vertrouwelijke, individuele sessies.
Inzicht en acceptatie

Inzicht en acceptatie

Belangrijk is dat we eerst kijken naar wat jouw vraag is, daarna kijken we welke coach het beste bij je past. We stippelen samen een route uit waarbij inzicht en acceptatie belangrijke eerste stappen zijn. Je gaat jezelf eerst een beetje beter leren kennen en daar is hulp bij krijgen voor nodig.

Gedragsverandering

Gedragsverandering

Jouw persoonlijke coach helpt je met motivatie en praktische tools. Deze geeft je de handvatten die je nodig hebt om de problemen aan te pakken of de gewenste doelen te realiseren. En weet, het is nooit te laat om te veranderen. We zorgen ervoor dat je de regie (weer) in handen durft te nemen.

Nieuwe vaardigheden

Nieuwe vaardigheden

Met een veranderde mindset en de aangeleerde skills heb je een enorme vooruitgang in inzicht, acceptatie en gedrag doorgemaakt. Deze nieuwe vaardigheden kan je in de praktijk blijven toepassen om zo weer lekker in je werkvel te zitten en nog belangrijker, ook te blijven.

Kennismaken?

Laten we bij het begin beginnen: kennismaken! Want jij moet je wel prettig en veilig voelen bij ons. Het vrijblijvende intakegesprek – onder het genot van een kop koffie of thee – bedraagt één uur. Als je besluit dat je wilt samenwerken, dan maken we op basis hiervan een plan van aanpak, dat wat ons betreft zo kort mogelijk moet duren. Dat betekent dat jij weer snel de nieuwe variant van jezelf bent.