slogan

Trots op het merk

Eén ding is volstrekt uniek in elke onderneming: het bedrijfs-DNA! Dat maakt van een bedrijf een totaal andere dan de directe concurrent, ook al doen zij in op het eerste zicht hetzelfde. Wie zijn bedrijfs-DNA werkelijk succesvol omzet naar het gedrag van alle medewerkers, kan daar ongekende resultaten mee bereiken. Merkgedrag is onderscheidend, geloofwaardig en relevant. Het beklijft en verbindt. Het zorgt dat marketing tot leven komt, mits het congruent met de positionering. Het is verantwoordelijk dat de positionering meer is dan een communicatiekunstje. Van bijna alles is er intussen teveel, dus onderscheid zal nadrukkelijker moeten komen uit de manier waarop klanten e.e.a. ervaren. Dat bepaalt of zij zich prettig voelen in de zakelijke relatie. De medewerkers zijn het merk. Wie dat eenmaal doorheeft, die zet ongekende stappen vooruit.

Een personeelslid dat met hart en ziel voor het bedrijf werkt, daar voldoening uithaalt en dat uitstraalt naar klanten; dat is pure marketing. Het vormt bovendien een garantie voor verkoop. Wij kunnen als geen ander teams begeleiden, coachen en trainen om dit unieke merkgedrag naar voren te halen. Dit integreren we bedrijfsbreed, zowel in de communicatie naar buiten, als intern van office-management tot HRM, van productiemedewerker tot verkoopteam. Zo wordt elke medewerker een ambassadeur van uw bedrijf, ongeacht het functieniveau. En dat is belangrijk in deze tijd staan waarin producten niet meer centraal staan in de verkoop, maar vooral de eigen unieke bedrijfsmerkwaarden en de merkconcepten die ontwikkeld zijn.

Het bedrijf, het merk moet een gevoel, een emotie oproepen bij klanten, gebaseerd op de eigen merkwaarden. Elke medewerker dient deze merkwaarden te kennen, vorm geven, doorvoelen en uit te dragen. DailyResult analyseert, begeleidt, traint en coacht bij dat verandertraject. Met kennis, kunde en trots. DailyResult, de resultaatversnellers.

Trots op het werk

Waarom werken uw medewerkers bij u, en niet bij een soortgelijke onderneming? Kent u het antwoord? In de praktijk blijkt deze vraag doorgaans lastig te beantwoorden. Dat komt omdat veel bedrijven exact hetzelfde doen, op dezelfde manier werken met dezelfde producten en diensten. Deze tijd vraagt echter om relevant onderscheid. Een eigen domein, eigen producten en diensten passend bij dat domein, medewerkers die zich hieraan committeren en die het domein laten groeien door nieuwe ideeën en mogelijkheden. Daardoor willen werknemers juist binnen uw organisatie actief zijn; een uniek gezamenlijk doel dat inspiratie en energie oplevert. Een werkgever en werk waar je trots op bent, dag in dag uit. DailyResult weet hoe dat werkt!

Trots op meetbaar resultaat

Organisaties dienen te renderen, zo eenvoudig is dat. Het is voor de continuïteit essentieel dat een organisatie haar financieel economische doelstellingen bereikt. Daardoor is iedereen van voortgang verzekerd. Belangrijk om hierbij niets aan het toeval over te laten, maar doordachte vooraf afgewogen keuzes te maken. Zo ook voor de resultaten van uw verkoopafdeling(en). DailyResult richt zich bij het verbeteren van de resultaten door commerciële medewerkers op een aantal factoren:

Altijd vanuit het gewenste merk- én werkgedrag. Zo haal je met trots merkbaar verkoopresultaat uit elk klantcontact.

 • ico-person mentale kracht
 • ico-up commerciele vaardigheden
 • ico-piece werkstructuur
 • ico-line salestools
 • ico-team teamleider
 • Altijd vanuit het gewenste merk- én werkgedrag. Zo haal je met trots merk baar verkoopresultaat uit elk klantcontact.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met DailyResult resultaatversnellers

Subsidie

Goed lopende bedrijven met oog voor hun personeel en resultaat zijn cruciaal voor onze economie. Vanuit de overheid wordt dat goed gezien en bediend. Daarvoor biedt zij meerdere subsidies aan. Uw belang dient ons belang, uw belang helpt Nederland. Zo simpel is de achterliggende gedachte.

Er bestaan diverse subsidiemogelijkheden. DailyResult is lid van het platform ROC Business. Dit platform helpt bedrijven om commercieel sterker te worden i.c.m. subsidie. Dat doen we door onze begeleiding van een team te verbinden aan een officiële MBO opleiding. Dit levert per persoon een bedrag van om en nabij de € 2.700, – bruto aan subsidie op.

 • Hoe?

  Stel dat u 20 mensen heeft die deelnemen. 
Dat is 20 x € 2.700,- = € 54.000. – aan bruto budget per jaar.

 • ROC Business

  ROC Business werkt met professionele partners die, binnen alle wettelijke kaders, de meest flexibele dienstverlening aanbieden om u en uw team naar het volgende niveau te brengen.

 • Ontdek de kansen

  Een slimme ondernemer mag eigenlijk deze kans niet voorbij laten gaan om via deze mogelijkheid zijn onderneming te versterken.

 • Meer weten?

  Meer weten over de mogelijkheden van subsidie? Neem contact met ons op via +31 (0)73 61 01 044 of vraag de brochure aan.