slogan

Samen succesvol, zo werkt dat!

DailyResult ondersteunt bedrijven bij het flink verbeteren van de bedrijfsresultaten door het maximale resultaat uit elk klantcontact te halen. Hiertoe begeleiden wij verkoopteams om in deze nieuwe tijd aansluiting te vinden met het veranderende koopgedrag van klanten. Daarvoor zetten wij instrumenten in als training, advies, coaching en teambegeleiding. Zo worden de grootste resultaten behaald.

De klant van vandaag de dag is heel goed voorbereid en uiterst kritisch op hetgeen hij wil en verwacht. Alleen een verkoopteam dat maximaal op zijn wensen en klantbeleving inspeelt, weet tegenwoordig nog de opdracht te verkrijgen. Het aantal spontaan belangstellende klanten neemt bovendien door een overdaad aan voorinformatie af, en de groep die via internet verkoopt neemt toe. Op zich niks nieuws, het betekent wel dat een verkoopteam – als er dan een contactmoment is – scherper dan ooit dient te zijn om het resultaat te verzilveren.

 

 • Trots werkt!

  Het eerste dat opviel in het contact met Pim en DailyResult is de andere manier van denken: op zoek gaan naar een constructieve oplossing voor mijn (trainings)vraag. Zo denken past helemaal bij Isero! Dat hebben we in dit geval opgelost door eerst onze vestigingsleiders op te leiden als sales coaches en hen daarna te coachen in het werkveld. Nu zijn wij zelf in staat om de kwaliteit van onze verkopers te laten groeien.

  Remon van Balken / directeur vestigingen Isero Ijzerwarengroep
 • Trots werkt!

  Met volle tevredenheid werk ik werk nu een paar jaar met DailyResult voor diverse sales- en coachingstrajecten op diverse niveaus binnen de organisatie. DailyResult denkt erg goed mee met de vragen die wij hebben en weten dit zeer goed om te zetten in verschillende trainings-, coaching- en communicatie-interventies. DailyResult werkt snel, pragmatisch en flexibel en weet daarom in een snel veranderende (markt) omgeving toch steeds tot de kern te komen en daarop in te spelen. Ik kan DailyResult van harte aanbevelen.

  Pieter Weterings - Hoofd Human Resources BMN | Bouwmaterialen
 • Trots werkt!

  Aan algemene kennis hebben we niks. De cultuur van Vetipak is uniek en dat wil ik terugzien in alles dat we inhuren of inkopen. Bovendien moet het ergens toe leiden. De managementsessies met DailyResult gingen echt over het DNA van ons bedrijf. Daar hebben we dagelijks plezier van!

   

   

  Arno van de Ven – algemeen directeur / DGA Vetipak

Samen voor merkbaar resultaat

Verkopen in deze tijd gaat om oprechte aandacht, daadwerkelijk in de belevingswereld van de klant kunnen duiken en adequate salestools gebruiken. De klant is meer leidend dan ooit. Samenwerken met de klant is de oplossing. De interimmers, trainers en coaches van DailyResult zijn werkzaam binnen geheel Nederland en zijn actief in vele sectoren, waaronder de bouw, automotive sector, industrie, verzekeringswezen, groothandel en machinebouw.

DailyResult, deskundig op het gebied van:

 • breinpositioneren / branding
  (neuro)marketing / social media
 • competentie- en performance-management
 • werving & selectie sales en branding
 • commercieel interim management
 • training, coaching sales & management
 • internal branding

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met DailyResult resultaatversnellers

Werkgedrag

Een personeelslid dat met hart en ziel voor uw bedrijf werkt, daar voldoening uithaalt en dat uitstraalt naar klanten, dat is pure marketing. Dat vormt bovendien een garantie voor verkoop. Wij kunnen als geen ander uw personeel coachen en trainen om dit unieke merkgedrag naar voren te halen. Dit integreren we bedrijfsbreed, zowel in uw communicatie naar buiten, als intern van office-management tot HRM, van productiemedewerker tot verkoopteam. Zo wordt elke medewerker een ambassadeur van uw bedrijf, ongeacht het functieniveau. En dat is belangrijk in deze tijd staan waarin uw producten niet meer centraal staan in de verkoop, maar vooral uw eigen unieke bedrijfsmerkwaarden en de merkconcepten die u heeft ontwikkeld. Uw bedrijf, uw merk moet een gevoel, een emotie oproepen bij uw klanten, gebaseerd op uw eigen merkwaarden. Elke medewerker dient deze merkwaarden te kennen, te doorvoelen en uit te dragen. DailyResult analyseert, begeleidt, traint en coacht bij dat traject. Met kennis, kunde en trots. DailyResult, de resultaatversnellers.

Verkoopresultaat

Merkgericht trainen, coachen en in de praktijk begeleiden van elk individueel teamlid in sales, geeft een enorme verhoging van kwaliteit en een zekerheid van resultaatverbetering. Resultaat komt voort uit de som van deze factoren. Dit geldt voor transactioneel – als consultatief verkopen en voor de BtoC als de BtoB markt. Samen met u gaan we een aanpak ontwerpen waarmee daadwerkelijk het beste resultaat kan worden bereikt met uw verkoopteam. Een concreet plan met heel concrete doelstellingen. Een plan ook met een doordacht fundament, gericht op authentieke waarden, emotionele verbinding en oprecht werkplezier. Daar maak en houd je klanten en medewerkers mee verbonden aan de organisatie. Merkgericht werken kent louter voordelen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend, informatief en bovenal verrassend onderhoud.